Role playing-życie w szkole z internatem w Wielkiej Brytanii
Administrator: Post-It
Sasha Blake napisał:
Felicity Ferro napisał:
Sasha Blake napisał:
-Pierdol , pierdol ja posłucham.-Mruknęła pod nosem,odwracając się do Felicity.Easy wyszedł na zewnątrz-czas znaleźć Austina
Felicity uśmiechnęła się pod nosem, wypinając cycki do przodu, ponieważ obok przeszedł Nicolas Bray, jej nowy cel.Sasha walnęła facepalma.
-Z którym chłopakiem w tej szkole nie chodziłaś,bo chyba tylko z bratem.-Uśmiechnęła się pod nosem.
-Pomijając Easy'ego, odpuściłam sobie podrywanie azjatyckich nerdów.-powiedziała, uśmiechając się.
"Felicity is like the barbie doll I never had. I'd never seen anybody so glamorous."
Nowy użytkownik
Quinn wysiadła z samochodu, poprawiła włosy i ruszyła w stronę szkoły
Administrator
Felicity Ferro napisał:
Sasha Blake napisał:
Felicity Ferro napisał:
Easy wyszedł na zewnątrz-czas znaleźć Austina
Felicity uśmiechnęła się pod nosem, wypinając cycki do przodu, ponieważ obok przeszedł Nicolas Bray, jej nowy cel.Sasha walnęła facepalma.
-Z którym chłopakiem w tej szkole nie chodziłaś,bo chyba tylko z bratem.-Uśmiechnęła się pod nosem.-Pomijając Easy'ego, odpuściłam sobie podrywanie azjatyckich nerdów.-powiedziała, uśmiechając się.
-Ja pierdolę.-Mruknęła poirytowana
Sasha Blake napisał:
Felicity Ferro napisał:
Sasha Blake napisał:
Sasha walnęła facepalma.
-Z którym chłopakiem w tej szkole nie chodziłaś,bo chyba tylko z bratem.-Uśmiechnęła się pod nosem.-Pomijając Easy'ego, odpuściłam sobie podrywanie azjatyckich nerdów.-powiedziała, uśmiechając się.
-Ja pierdolę.-Mruknęła poirytowana
-I komiksowych maniaków.-dodała po chwili, krzywiąc się.
"Felicity is like the barbie doll I never had. I'd never seen anybody so glamorous."
Administrator
Felicity Ferro napisał:
Sasha Blake napisał:
Felicity Ferro napisał:
-Pomijając Easy'ego, odpuściłam sobie podrywanie azjatyckich nerdów.-powiedziała, uśmiechając się.-Ja pierdolę.-Mruknęła poirytowana
-I komiksowych maniaków.-dodała po chwili, krzywiąc się.
-Wow ! Nie spałaś z jedną czwartą , jednej czwartej szkoły.-Wyszczerzyła się delikatnie.
Sasha Blake napisał:
Felicity Ferro napisał:
Sasha Blake napisał:
-Ja pierdolę.-Mruknęła poirytowana-I komiksowych maniaków.-dodała po chwili, krzywiąc się.
-Wow ! Nie spałaś z jedną czwartą , jednej czwartej szkoły.-Wyszczerzyła się delikatnie.
-Nie możemy też przesadzać, prawda?-spojrzała na nią kątem oka.-W tym roku mam zamiar się wysypiać. Wieeesz jak to jest, idziesz spać o 5, potem masz straszne wory pod oczami.. no po prostu masakra.
Administrator
Felicity Ferro napisał:
Sasha Blake napisał:
Felicity Ferro napisał:
-I komiksowych maniaków.-dodała po chwili, krzywiąc się.-Wow ! Nie spałaś z jedną czwartą , jednej czwartej szkoły.-Wyszczerzyła się delikatnie.
-Nie możemy też przesadzać, prawda?-spojrzała na nią kątem oka.-W tym roku mam zamiar się wysypiać. Wieeesz jak to jest, idziesz spać o 5, potem masz straszne wory pod oczami.. no po prostu masakra.
-Tak , tak.-Pokiwała głową z ironią.-Dobrze,że ja nie posiadam takich problemów jak Ty , bo byłabym ... Emm ... Twoim klonem!
Zapiszczała podskakując,wyszczerzyła się.
Nowy użytkownik
Quinn przejechała ręką po włosach, weszła do szkoły
Sasha Blake napisał:
Felicity Ferro napisał:
Sasha Blake napisał:
-Wow ! Nie spałaś z jedną czwartą , jednej czwartej szkoły.-Wyszczerzyła się delikatnie.-Nie możemy też przesadzać, prawda?-spojrzała na nią kątem oka.-W tym roku mam zamiar się wysypiać. Wieeesz jak to jest, idziesz spać o 5, potem masz straszne wory pod oczami.. no po prostu masakra.
-Tak , tak.-Pokiwała głową z ironią.-Dobrze,że ja nie posiadam takich problemów jak Ty , bo byłabym ... Emm ... Twoim klonem!
Zapiszczała podskakując,wyszczerzyła się.
-Biedna S.-przekrzywiła głowę. Inteligent.-Przecież ja jestem jedyna w swoim rodzaju.
Administrator
Felicity Ferro napisał:
Sasha Blake napisał:
Felicity Ferro napisał:
-Nie możemy też przesadzać, prawda?-spojrzała na nią kątem oka.-W tym roku mam zamiar się wysypiać. Wieeesz jak to jest, idziesz spać o 5, potem masz straszne wory pod oczami.. no po prostu masakra.-Tak , tak.-Pokiwała głową z ironią.-Dobrze,że ja nie posiadam takich problemów jak Ty , bo byłabym ... Emm ... Twoim klonem!
Zapiszczała podskakując,wyszczerzyła się.-Biedna S.-przekrzywiła głowę. Inteligent.-Przecież ja jestem jedyna w swoim rodzaju.
-Ojć,zapomniałam.-Skrzywiła się delikatnie.-Ale będę podróbą.Chociaż nie cierpię ich.
Wzdrygnęła się.
Sasha Blake napisał:
Felicity Ferro napisał:
Sasha Blake napisał:
Zapiszczała podskakując,wyszczerzyła się.-Biedna S.-przekrzywiła głowę. Inteligent.-Przecież ja jestem jedyna w swoim rodzaju.
-Ojć,zapomniałam.-Skrzywiła się delikatnie.-Ale będę podróbą.Chociaż nie cierpię ich.
Wzdrygnęła się.
Fell uśmiechnęła się słodko.
-Przemówienie się zaczęło.-zauważyła, niezwykle inteligentnie, patrząc się w stronę holu głównego.
Administrator
Felicity Ferro napisał:
Sasha Blake napisał:
Felicity Ferro napisał:
-Biedna S.-przekrzywiła głowę. Inteligent.-Przecież ja jestem jedyna w swoim rodzaju.-Ojć,zapomniałam.-Skrzywiła się delikatnie.-Ale będę podróbą.Chociaż nie cierpię ich.
Wzdrygnęła się.Fell uśmiechnęła się słodko.
-Przemówienie się zaczęło.-zauważyła, niezwykle inteligentnie, patrząc się w stronę holu głównego.
Zrobiła to co w avatarze (xd) i spojrzała na jakiegoś chłopaka,kładąc ręce na biodrach.
Czyli hol główny ?
Sasha Blake napisał:
Felicity Ferro napisał:
Sasha Blake napisał:
Wzdrygnęła się.Fell uśmiechnęła się słodko.
-Przemówienie się zaczęło.-zauważyła, niezwykle inteligentnie, patrząc się w stronę holu głównego.Zrobiła to co w avatarze (xd) i spojrzała na jakiegoś chłopaka,kładąc ręce na biodrach.
Czyli hol główny ?
mhym
Administrator
Easy stał sobie w rogu dziedzińca, paląc.
Administrator
Sasha wyjęła telefon,zaczęła coś pisać.